Феновете на Черно море стартираха кампания за набиране на средства за

...
Феновете на Черно море стартираха кампания за набиране на средства за
Коментари Харесай

Феновете на Черно море събират пари за хореография за дербито на Варна

Феновете на Черно море стартираха акция за набиране на средства за хореография за идното варненско дерби, което е през октомври. Също по този начин почитателите на " моряците " оповестиха, че откриването на паметника на най-успешния треньор в историята на клуба - Никола Спасов, ще се състои до края на септември, като към момента няма тъкмо избрани дата и час. Те ще бъдат оповестени в допълнение, след окончателното довеждане докрай на монумента. В момента се прави и сериозна организация за събитието, оповестява формалният уебсайт на клуба.

Ето какво написаха на страницата си във Facebook от Националния почитател клуб на Черно море:

" В Денят на Съединението на Княжество България и Източна Румелия даваме начало и на акцията за набиране на средства за хореография на идното през октомври дерби!

Моряци, изминаха 13 години от последната борба за Варна! На 23 май 2009 година Черно море победи Спартак с 0:1. Победа, която приближи славния тим на Никола Спасов до бронзовите медали от шампионата, а символичните домакини в този мач - до завръщане в Б група! Последното дерби, а и предходните такива бяха белязани от тотално превъзходство на зелената агитка - ефектни и детайлни хореографии, пиротехника, пеене! Заедно успяхме! Ще го създадем изрично и в този момент, само че за тази цел имаме потребност и от Вашата помощ!

Всеки, който има предпочитание и опция може да подкрепи бранша дарявайки избрана сума на посочената банкова сметка или в урните, които ще бъдат сложени на стадиона на идните мачове.

УниКредит Булбанк

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ НАЦИОНАЛЕН ФЕН КЛУБ ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

IBAN: BG31UNCR70001524651041

Благодарим Ви! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР